Een heerlijk frietje of een ontbijtbuffet om de dag goed te beginnen, bij ’t Rond Punt hebben ze het allemaal.

Frituur ’t Rond Punt in Tienen, Vlaams Brabant is meer dan een gewoon frituur. Eigenlijk is het een heuse snackbar met zijn eigen belegde broodjes, warme en koude schotels waar de kwaliteit echt op kop staat.

Een goed begin

Elke ochtend serveren we u bij ’t Rond Punt een ruim ontbijtbuffet met een assortiment broodjes, beleg, cornflakes, koffie en thee. In Tienen is dit een uitzondering want voor maar 10 euro kunt u er terecht van maandag tot zaterdag van 6 tot 10 uur. En dit, all-you-can-eat! Klik door naar onze ontbijtpagina voor meer informatie (link spec page 1)

Heel de dag door smullen

Met het frituur in Tienen kunt u heel de dag door heerlijk smullen van verschillende frituursnacks. Uniek is de beefburger. Deze heerlijke grote hamburger wordt niet in olie gebakken maar op een hete plaat. Dit is gezonder en vooral gewoon lekkerder.

Een frituur en snackbar in 1 met heerlijke warme, koude en typische frituurgerechten, dat is ’t Rond Punt in Tienen!

Op zon- en feestdagen openen we de deuren in Tienen vanaf 17uur en sluiten ze pas, zoals op alle andere dagen, om 22u zodat we ook de late honger kunnen voorzien van heerlijke gerechten en snacks. Kom dus snel even langs en voor uw gemak is er een grote parking pal voor de deur.

Contacteer ons! 003216821004