Als Belg zeggen we geen neen tegen een knapperig frietje. En al zeker niet als ze van bij frituur ’t Rond Punt op de leuvensebaan in Tienen komen.

Frituur en snackbar ’t Rond Punt geeft u in Tienen een heerlijke oplossing voor zij die geen zin hebben om zelf te koken. Dankzij de verschillende frituursnacks, maar ook de koude en warme gerechten als balletjes in tomatensaus en videe heeft u al snel een heerlijke maaltijd op uw bord.

Een snelle lunch

Het frituur in Tienen heeft een ruime selectie frituursnacks. Boulet, saté, pikanto, loempia, kippenuggets, vlampijp, power bite, hamburger, cervela...hier komen ze allemaal lekker warm uit het frituurvet. Kies dan nog uit een kinder, klein, middel of groot pak friet, lekkere sauzen van La William en uw maaltijd kan niet meer stuk.

Maar ook voor belegde broodjes kunt u bij frituur ’t Rond Punt terecht. Allen van Delifrance is de kwaliteit op en top. Deze broodjes leveren we voor bedrijven zelfs op de kantoren.

Extra voordelig

Omdat we ook aan uw portefeuille denken werken we met een spaarkaart voor elke aankoop. Is uw spaarkaart vol, dan kunt u tijdens de ochtend gratis komen genieten van ons ontbijtbuffet (hyperlink spec page 1)

Ook voor verrassingsbroden bij evenementen bent u bij ons aan het juiste adres. U merkt het, frituur ’t Rond Punt is veel meer dan gewoon een frituur.

Spring in Tienen eens binnen voor de ruimste keuze in frituursnacks en warme en koude gerechten.

Contacteer ons! 003216821004